Welcome to consult us for support product knowledge and technical solutions.

24/7 pemesanan ONLINE

Ieu leuwih merenah keur anjeun kana tatanan tipeuting atawa di jalan. Anjeun sibuk. Taya deui ngantosan ngadangu ngeunaan waktos kalungguhan atawa deui-ordo – tingali naon gampang sadia tur mesen naon rék AYEUNA.

Klik & kumpulkeun

Kalawan layanan inovatif ieu, pembeli bisa nyokot éta produk aranjeunna dibeuli dina 4-6 poé bisnis di salah sahiji titik kempelan lokal urang di Afrika Kidul, ngaleungitkeun neundeun jeung pengiriman barang waragad.

balanja aman

Salaku i-Pay diverifikasi sudagar, kami nawiskeun Anjeun nu 100% aman tur merenah balanja Online. Simkuring nampi bayaran Online EFT ogé mindahkeun bank.

TENTANG KAMI

OUR CORPORATION IS A PROFESSIONAL MANUFACTURER OF FIBER OPTIC CABLE AND PATCH CORD OVER 6YEARS

Guangzhou Comax Telekomunikasi Serat Cable CO., LTD is a high-tech company group engaged in researching, manufaktur, jual produk komunikasi jeung hak-hak impor sarta ékspor kami. Corporation kami téh produsén profésional ti sambungan kabel serat optik jeung ari patch leuwih 6years, kalawan ISO, UL, CPR, ROSH, Ngahontal na CE sertipikat.

Urang OEM atanapi ngarancang sagala struktur sambungan kabel serat optik pikeun you.The produk utama parusahaan urang téh: optik kabel serat sareng komponenana pasip serat optik. Sakabéh produk anu loba dipaké dina Telecom, bubuk listrik, departemén kareta jeung komunikasi lianna produk patali, diékspor ka loba nagara jeung distrik kayaning Amérika, Eropa, Mideast jeung Asia Tenggara.

Our Factory

Our Warehouse

Real Product

Ship

kasus proyék

EXPLORE THE CORPORATE PROJECTS WE HAVE DONE

Pakistan Power Station Uses
Fiber Optic Cable

kabel kakuatan bisa dibagi kana jenis-munara ditambahkeun jeung garis kakuatan tipe komposit nurutkeun métode peletakan sarta aplikasi.

OPGW-16B1-90 Power Company Rincian purchasing

Ngaran roject: Listrik Power booster Station Jian'an sarta prosés kolektor Line Konstruksi Project Gotong royong:

OPGW Cable diterapkeun Pikeun médan listrik (78MW) proyek

proyék mangrupa beuli dianjurkeun ku hiji customer heubeul. Ieu mangrupakeun proyék kakuatan angin. ...

Amérika Télékomunikasi Corporation

transmisi sambungan kabel utamana dumasar kana prinsip total pantulan cahaya. Lampu mangrupa gelombang elektromagnetik. Kisaran panjang gelombang cahaya ditingali nyaéta 390 ~ 760nm. ,...

MOST PARTNER COMPANY

BROWSE PRODUCTS FROM THE WORLD’S LEADING FIBER OPTIC CABLE MANUFACTURERS